Brian Madsen

Ringsted

Ny Mokka-e

Den nye el-version Opel Mokka-e er en spændende og original kombination af design og teknologi. Oplev nyheden som løfter køreoplevelserne til et helt nyt niveau.

SKIL DIG UD FRA MÆNGDEN I MOKKA-e.

BEREGN HVOR LANGT DU KAN KØRE

EN HELT NY VERDEN. HELT ELEKTRISK.

IMPONERENDE RÆKKEVIDDE

Med anden generation af batteriteknologi opnår du en rækkevidde på op til 318 km på én opladning – jf. WLTP1.

1Foreløbige oplysninger

Få mest muligt ud af din rækkevidde

HURTIG OPLADNING

Bilen oplades hurtigt og let derhjemme eller via en offentlig ladestander. På blot 30 minutter* er det muligt at oplade til 80% af rækkevidden. Takket være de fleksible lademuligheder til Mokka-e kan du køre afsted uden at bekymre dig om rækkevidden.

*Teoretisk værdi, beregnet på grundlag af den foreløbige rækkevidde på 318 km – jf. WLTP. På en DC-ladestation (100 kW) sammenlignet med et tomt batteri. Ladetiden kan variere alt efter typen af ladestation, dennes effekt, udetemperaturen samt batteritemperatur.

Opladning med Clever

FORDELE VED EN EL-BIL

Sig farvel til skyhøje brændstofpriser og afgifter.
Byd velkommen til minimal vedligeholdelse og lave driftsomkostninger.

Ved køb af en ny OPEL el-bil får man en gratis ladestander fra Clever med i prisen.

BEDST I KLASSEN.

KLAR TIL START

Mokka-e drives af et kraftig litiumionbatteri på 50 kWh. De 216 celler med høj energitæthed og avanceret varmestyring betyder lang levetid og lang rækkevidde. Rækkevidden bliver endda længere med den forbedrede genvinding af bremseenergi.

Så snart du løfter foden fra gaspedalen, genvindes den kinetiske energi fra opbremsningen. Denne energi bidrager til at øge bilens rækkevidde. I den højeste indstilling (B-indstilling) kan du stort set køre uden at bremse normalt. Dette reducerer både slitage og vedligeholdelsesomkostninger.

ELEKTRISK YDELSE

Den elektriske drivlinje sikrer et umiddelbart omdrejningsmoment på 260Nm. De 136HK giver en perfekt afbalanceret kørsel i både by og på landet.

KRAFTFULD OG STØJSVAG

Mokka-e passer godt til en moderne og travl livsstil. I den støjsvage kabine kan du slappe af og samle energi mens du kører – og bare være i dine egne tanker eller nyde musikken fra anlægget.

TILPAS MOKKA-e TIL DIN KØRESTIL
Med køreindstillingerne Sport, Eco og Normal kan du tilpasse Mokka-e til netop din kørestil. Hver enkelt indstilling er særlig ift. gearing, pedalbrug, servostyring og kølefunktioner. Sport-indstillingen øger køredynamikken, i Eco-indstillingen kører du mere effektivt og Normal-indstilling er en kombination af de to øvrige.
OVERVÅGNING AF BILDATA

Mokka-e har mange avancerede sensorer og overvågningssystemer, som giver dig en intuitiv oversigt over køreforhold og energiforbrug.

FLERE FUNKTIONER

25-06-2020

Udstyr og funktioner

Læs mere om udstyr og funktioner.

Læs mere

25-06-2020

Helt enkelt elektrisk

Det skal være enkelt at køre i el-bil.

Læs mere