Brian Madsen

Ringsted

Om os

Kære Opel kunde
Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi kan fortælle: Vi er Jeres nye autoriserede Opel forhandler og serviceværksted i Ringsted. 

Vi glæder os rigtig meget til at tage imod Jer i forretningen på Møllevej 2 i Ringsted, hvor vi også forhandler Peugeot & Citroen.

Personalet er på plads, ligesom nye biler pryder udstillingen og reservedele er fyldt på hylderne. 

I salgsafdelingen står Lars og Marcus klar til at rådgive jer om det næste bilkøb. Vi har igennem mange år som Peugeot forhandler sat en ære i ordentlighed og nærvær. Vi SKAL være Jeres foretrukne valg når I køber bil eller skal have Jeres bil serviceret. Derfor træner vi dagligt på at imødekomme de krav og forventninger I har til os. Vi skal levere høj kvalitet og sikre I altid får repareret Jeres bil til den rigtige pris.

Dette gælder også når I skal handle bil. Hos os kan I forvente at vi altid har tid til Jer! Vi tilbyder også at komme hjem til Jer med en lånebil og kører Jeres bil på vores værksted uanset hvor I bor på Sjælland – dette uden meromkostning for Jer.

På værkstedet udfører vi altid kun det arbejde, som I har godkendt – og vi giver prisgaranti. Med det tilbud er I altid sikre på den rigtige løsning. Vores værksted har også et Skadescenter hvor vi reparerer alle bilmærker for alle forsikringsselskaber.

Vi er dækcenter. Vi har altid prioriteret en komplet løsning for vores kunder, så husk!! Uanset hvornår på året I har behov for ombytning af sommer/vinterhjul eller blot udskiftning af dæk, står vi klar og vi tilbyder altid 30%
rabat på dæk.

De bedste hilsner

Brian Madsen