Brian Madsen

Ringsted

Om os

Kære Opel kunde
Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi kan fortælle: Vi er Jeres nye autoriserede Opel forhandler og serviceværksted i Ringsted. Vi har pr. 1 maj 2020 overtaget forhandlingen af Opel i Ringsted.

Vi glæder os rigtig meget til at tage imod Jer i forretningen på Møllevej 2 i Ringsted, hvor vi også forhandler Peugeot.

Personalet er på plads, ligesom nye biler pryder udstillingen og reservedele er fyldt på hylderne. Mekanikerne er klar og Jeres tidligere værkfører Thomas Kjerulff er flyttet med os, så han også fremover kan betjene jer sammen med vores øvrige personale.

I salgsafdelingen står Lars, Karsten og Magnus klar til at rådgive jer om det næste bilkøb. Vi har igennem mange år som Peugeot forhandler sat en ære i ordentlighed og nærvær. Vi SKAL være Jeres foretrukne valg når I køber bil eller skal have Jeres bil serviceret. Derfor træner vi dagligt på at imødekomme de krav og forventninger I har til os. Vi skal levere høj kvalitet og sikre I altid får repareret Jeres bil til den rigtige pris.

Dette gælder også når I skal handle bil. Hos os kan I forvente at vi altid har tid til Jer! Vi tilbyder også at komme hjem til Jer med en lånebil og kører Jeres bil på vores værksted uanset hvor I bor på Sjælland – dette uden meromkostning for Jer.

På værkstedet udfører vi altid kun det arbejde, som I har godkendt – og vi giver prisgaranti. Med det tilbud er I altid sikre på den rigtige løsning. Vores værksted har også et Skadescenter hvor vi reparerer alle bilmærker for alle forsikringsselskaber -husk: vi har altid gratis lånebil.

Vi er dækcenter. Vi har altid prioriteret en komplet løsning for vores kunder, så husk!! Uanset hvornår på året I har behov for ombytning af sommer/vinterhjul eller blot udskiftning af dæk, står vi klar og vi tilbyder altid 30%
rabat på dæk.

Til alle vores Opel kunder tilbyder vi frem til udgangen af 2021 gratis opbevaring af Jeres hjul og 2 årlige skift for en samlet pris på kun 400 kr. inkl. moms. Skulle I have Jeres hjul opbevaret hos Geertsen A/S skal I blot give os et ring på 5761 0070 eller send en mail på bm@brianmadsen.com – så får vi dem hentet og opbevaret hos os.

De bedste hilsner

Brian Madsen