Brian Madsen

Kalundborg

Om os

Det er med stor glæde og ydmyghed at vi kan fortælle: Vi er Jeres nye autoriserede Opel forhandler og serviceværksted i Kalundborg.

Vi har pr. 1. august 2020 overtaget forhandlingen af OPEL fra P.M Olsen og bliver på samme adresse og med samme personale.
Lars Tychsen og Michael Larsen som har stået for salg og værksted bliver begge direktører af forretningen.

Brian Madsen der driver Opel i Ringsted og nu også Kalundborg – har igennem mange år også drevet Peugeot i Slagelse og Ringsted, som han selvfølgelig fortsætter med.
Vi har igennem mange år som Peugeot forhandler sat en ære i ordentlighed og nærvær. Vi SKAL være Jeres foretrukne valg når I køber bil eller skal have Jeres bil serviceret. Derfor træner vi dagligt på at imødekomme de krav og forventninger I har til os. Vi skal levere høj kvalitet og sikre I altid får repareret Jeres bil til den rigtige pris. Dette gælder selvfølgelig også når I skal handle bil.

Hos os kan I forvente at vi altid har tid til Jer. Mens bilen serviceres, kan I køre videre i en af vores mange lånebiler eller måske cykle hjem på vores låne el-cykel.
På værkstedet udfører vi altid kun det arbejde, som I har godkendt – og vi giver PRISGARANTI. Med det tilbud er I altid sikre på den rigtige løsning. Dette gælder i øvrigt alle bilmærker som vores dygtige personale også kan tage sig af.

Vi udfører også skadesarbejde – og reparerer alle bilmærker for alle forsikringsselskaber – husk vi har altid gratis lånebil og er fordelsværksted for flere af selskaberne, blandt andet Tryg.
Vi er også dækcenter! Vi har altid prioriteret en komplet løsning for vores kunder. Så husk – uanset hvornår på året I har behov for ombytning af sommer/vinterhjul eller blot udskiftning af dæk, står vi klar og tilbyder altid 30% rabat på dæk.

Vi glæder os så meget til at tage godt imod Jer.